Индивидуално обслужване
0700 80 006

LG12WL ART COOL STYLIST- дизайн и ефективност в едно решение

Публикувано на 20/06/2015

Днес ще ви запознаем малко по-подробно с параметрите и функциите на инверторния климатик LG12WL. Тази климатична система съчетава успешно в себе си естетиката на оригиналния си дизайн с икономичната работа и в двата режима, което я прави подходяща дори и за най-смелите интериори. Климатикът ART COOL STYLIST е произведен в Корея и е носител на наградата за дизайн 2014 iF Design.
ART COOL STYLISTе бъдещето, той представлява смелостта в интериорните решения, иновативните подходи в дизайна и прогреса на естетичните тенденции.

Моделът LG12WL е предназначен за помещения до 30 кв.м. Има вградено адаптивно LED осветление, което може да се регулира както по цвят, така и по яркост на светлината. Иновативният му 3Dвъздушен поток осигурява комфортно разпределение на въздуха в 3 посоки, което също е регулируемо. LG ART COOL STYLIST притежава уникално по рода си дистанционно управление с TOUCH SCREEN, с което оперирането на климатика се осъществява лесно и много удобно.

Дизайнът на дистанционното кореспондира с външния вид на климатика- изчистени линии, стилно оформление и компактни размери.

Антибактериалният въздушен филтър на LG12WL улавя прах с размери над 10µm и има антибактериална функция. Микрофилтърът за прах използва силен повърхностен електростатичен заряд, за да привлича, улавя и неутрализира вредни микроскопични вещества като полени и фин прах, предизвикващи заболявания на дихателните пътища. Освен че е с уникален и изключително красив дизайн, този климатик е и много енергийно ефективен, като техническите му параметри са впечатляващи. LG12WL е с енергиен клас А+, което ви позволява да се наслаждавате на комфортно отопление и охлаждане, без да се притеснявате от сметките си за ток.

Тази климатична система гарантира ефективна и сигурна работа дори при много ниски температури(-15˚C). Икономичен и надежден, LG12WL доказва както дизайнерските си преимущества, така и сигурността за осигуряване на желания топлинен комфорт. Климатиците от серията ART COOL STYLIST разполагат с редица функции, като тих режим, чрез който шума от вътрешното тяло намалява с 3 dB, 24-часов таймер, икономичен режим и др. Бъдещето в дизайнерските решения при климатиците е ART COOL STYLIST, затова не се колебайте, посетете някой от магазините на Мегаелектроникс и заменете Вашата нужда от климатизация с това произведение на изкуството!

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button