Индивидуално обслужване
0700 80 006

КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ОТ “МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – АП“ ООД ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ЦЕНТЪР ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП "ЦНСТ 3" В С. НОВО СЕЛО

Публикувано на 30/12/2020

Г-н Венцислав Димитров, г-н Петър Хетемов и екипът на "Мега Електроникс - АП" ООД стопли 10 детски сърца, като  изпълни коледните им желания.

През месец ноември получихме картички с пожелания от възпитаниците на домът. Те бяха изработени собственоръчно от децата и изпратени със съдействието  на полагащите грижи за тях Милена и Мая.

А ние се погрижихме да ги осигурим като се съобразихме с техните желания и окомплектовахме с достатъчно лакомства за всички.

На 24.12 управителят на "Мега Електроникс - АП" ООД Венцислав Димитров посети домът и поднесе пожеланите подаръци на децата, които останаха приятно изненадани.

"Десет щастливи деца. Тази година успяхме да ги зарадваме, като изпълнихме желанията им за коледните празници. Дано да им донесат щастие и топлина в душата. Няма нищо по-ценно от детската усмивка и от това да направиш добро дело, макар и скромно, но от сърце. Нека бъдем по-добри, смирени и даряващи светлина в сивото ежедневие на повече хора нуждаещи се от това. Весели празници!“

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button