Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатизация на "Сервиз за гуми - КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ" - гр. София

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско дружество, което доставя и продава на територията на България пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA. То се помещава в изискан автоцентър, който се намира на бул."Цариградско шосе №144" и включва: автосалон, автосервиз, складове за резервни части, офиси и заведения за хранене.
През 2020г. отваря врати и нов сервиз за гуми. Създаването на климатичният комфорт в него се осъществи от фирма "Мега Електроникс АП - ООД".
Ние извършихме доставка, инсталация и съпътстващи монтажни дейности на климатична техника VIESSMANN.
За нуждите от отопление и охлаждане монтирахме инверторни климатици VITOCLIMA 200-S W20-MHE2/OSW20-MHE2. Те са произведени по съвременни технологии и отговарят на най-високи изисквания. Климатиците от тази серия работят с екологичен хладилен агент R32 и се отличават с висока енергийна ефективност.
Според спецификата на разположението на вътрешните тела извършихме необходимите укрепвания и изградихме подходящи захранващи и кондензни линии.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали
Call Now Button