Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Сливен

Заповядайте в новооткритият ни франчайз магазин в град Сливен, който се намира на ул. „Генерал Столипин“ 25. Екипът ни е изграден от млади и интелигентни хора с иновативно мислене.

При нас може да получите пълна консултация при избора на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, колонен, канален, касетъчни климатични системи). Ние предлагаме пълен набор от услуги, свързани с климатичната техника, като доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства и домакинства в гр. Варна и региона.

Контакти
Адрес: гр. Сливен, ул. „Генерал Столипин“ 25
моб. тел.: 0895 503 792
Email: maxklima.sliven@gmail.com
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

При нас може да намерите климатични системи на водещите производители: Viessmann, Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Gree, Panasonic, Toshiba, LG, подходящи за помещения с различен обем и специфичност, като жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти, сървърни помещения и други.

Ние поддържаме техника на склад в гр. Сливен, а при заявка на по-големи количества, извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

климатици сливен

Нашите консултанти могат да Ви изготвят пълни проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, които да бъдат изпълнени на обект.

Също така могат да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за Вашите нужди, чрез продуктите на нашите патрньори "БАНКА ДСК", "tbi bank", "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK" и "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ".

mega electronics sliven 3 1

Мегаелектроникс Сливен разполага със сервизни екипи, изградени от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника, снабдени с пълен комплект професионално обурудване. Ние предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка.

В отношенията си с клиентите, фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

mega electronics sliven 1 1

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button