0 700 80 006

Промо Пакет Газов кондензен котел viessmann vitodens 100-w 26kw двуконтурен

Още изгледи

Промо Пакет Газов кондензен котел viessmann vitodens 100-w 26kw двуконтурен
2 661,60 лв.

ПРОМО ПАКЕТ: Включва Стенен газов кондензен котел Viessmann, модел Vitodens 100-w 26kw двуконтурен в комплект с управление, димоотвод 1м и коляно 90°-стандартно

Описание

Подробности

Съдържание на Промо пакета: Котел Vitodens 100-w 26kw , Управление, Димоотвод 1м, Коляно 90°
 
Характеристики на котела:
  • Изключително компактен стенен газов кондензен котел - Стенният кондензен котел Vitodens 100-W е идеален за монтиране в жилищните помещения. Без проблеми може да се постави в ниша в банята или складово помещение, да се окачи на стена в кухнята, над пералня и сушилня или простно на стена в хола. Благодарение на компактните си размери и елегантен дизайн котелът се вписва хармонично в интериора на всяко жилище.
  • Лесно за обслужване управление - Във Vitodens 100-W е вградено управление с дигитален дисплей и възможност за работа по стайна и по външна темпаратура при свързване с външен темпаратурен сензор. Интегрирана е и функция против зампръзване. С двата въртящи се бутона бързо и лесно се настройват темпаратурите на водата за отопление и битови нужди.
  • Много лесен за сервизиране и поддръжка - Сервизирането на котела е изключително лесно и бързо: всички конструктивни компоненти са достъпни от фронталната страна на котела, не са необходими странични свободни пространства за сервизиране. Необходимите компоненти за инсталацията като разширителен съд, помпа и предпазни арматури са заводски вградени в котела.
  • Клас на енергийна ефективност: A - Кондензният котел използва по-малко енергия, тъй като оползотворява допълнително топлината на отработените газове. Резултатът: коефициент на ефективност до 97%. Това намалява сметките за отопление и опазва околната среда.
  • Ефективен и с дълъг живот благодарение на топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана
  • Висок комфорт на топла вода 
  • 10 години гаранция за топлообменници от неръждаема стомана - Viessmann Ви дава гаранция от 10 години за всички неръждаеми топлообменници на кондензни котли до 150 kW
Технически параметри:
Номинална мощност kW 6.5-26.0
Размери mm 350х400х700
Тегло kg 37
Съдържание на топлообменика l 1.2
Димоотвод 1м
Коляно 90° стандартно
 
*Цената не включва монтаж!
Допълнителна информация

Общи

Производство Германия
Приложения