0 700 80 006

Климатик Mitsubishi electric MSZ DM35VA/MUZ DM35VA

Още изгледи

Климатик Mitsubishi electric MSZ DM35VA/MUZ DM35VA
1 149,00 лв.
Инверторен климатик Mitsubishi electric, Серия DM
1 149,00 лв.
Описание

Подробности

Нов модел на Mitsubishi electric DM Invertor 2016
 
Характеристики на продукта:
  • Разширен работен диапазон - Благодарение на разширения диапазон на работа в режим на охлаждане, моделите от тази серия намират по-широко приложение от своите предшественици.
  • Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация - Високоефективният филтър е стандартно приложен към телата. Той улавя бактерии, полени и други алергени във въздуха и ги неутрализира.
  • Минимален шум за максимален комфорт - Качеството на заобикалящата ни среда зависи и от нивата на шум, на които сме изложени. Климатиците на Mitsubishi Electric осигуряват по-добър звуков комфорт, чрез намаление на емисиите.
  • Клас на сезонна енергийна ефективност A+/A+ - Едно от най-големите предимства на климатиците Mitsubishi Electric е икономичният и ефективен режим на работа. Благодарение на прецизното устройство на всички компоненти и използването на най-модерна инверторна технология, която осигурява автоматично регулиране на работния товар според конкретните нужди, сезонната енергийна ефективност достига изключителни нива. Тази серия притежава SEER и SCOP стойности, които позволяват да постигнете нива на ефективност дори над тези в енергиен клас A+ /A+.
  • Компактен и стилен дизайн - Изтънчената и изчистена линия, компактните размери и нежният бял цвят на MSZ-DM го отличават като дизайн сред климатиците и го правят съвместим с всеки интериор. Дори и компактното външно тяло, леко и безшумно, може да бъде инсталирано и в най-тесните пространства
  • Опция за Wi-Fi Управление - Онлайн контролерът ви осигурява управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри от всякъде, по всяко време чрез интернет връзка.
Допълнителна информация

Общи

Производство Тайланд

Основна информация за климатици

Тип на климатика Инверторен климатик
Тип на вътрешното тяло Стенен тип
Енергиен клас A+
Btu 12000
SCOP 4.5
SEER 5.7
Ниво на шум /Hi/Lo/S-lo/, dB 22/30/37/41
Работен диапазон - охлаждане, °C -10 +46
Работен диапазон - отопление, °C -10 + 24
Гаранция 36 месеца
Квадратура (кв. м) 30

Мощност

Мощност при охлаждане - текст,kW 3,15 (1,4-3,5
Консумирана мощност при охлаждане - текст, kW 1.04
Консумирана мощност при отопление - текст, kW 0.995
Мощност при отопление - текст, kW 3,6 (1,1-4,1)

Размери

Размери Външно тяло,мм 538/699/249
Размери Вътрешно тяло,мм 290/799/232
Приложения