0 700 80 006

Климатик Hitachi RAK35RPB/RAC35WPB

Още изгледи

Климатик Hitachi RAK35RPB/RAC35WPB
1 099,00 лв.
Климатици HItachi, серия Performance 2015
Описание

Подробности

Характеристики на модела:
  • Висока сезонна ефективност на модела, както в режим охлаждане, така и в режим отопление.
  • отопление при ниски външни температури. Гарантирано отопление при външна температура до -15°C
  • Вертикално/хоризонтално люлеене - Насочете движението на въздуха от дистанционното управление, благодарение на моторизираните въздушни клапи
  • Супер безшумен  -само 20dBA ниво на шум при скорост SUEPR LOW Ви осигуряват необходимото спокойствие
  • Уасаби нано-титанов филтър - Нано-титанов филтър с уасаби покритие, гарантира филтриране и почистване на въздуха в помещението
Функции:
РЕЖИМ ЕКО - Позволява да се ограничи потреблението на електроенергия, като същевременно се гарантира напълно ефективна работа (със сензори за присъствие и движение и др).
 МОЩЕН РЕЖИМ - Системата работи при максимална мощност, отопление или охлаждане за 20 минути, така че да постигне желаната температура в най-кратки срокове. В края на 20-та минута системата автоматично се връща в първоначалното си състояние.
 ТИХ РЕЖИМ - Този режим дава възможност с едно натискане на бутона да намалите скороста на вентилатора до минимум и да осигурите тиха работа на уреда.
 РЕЖИМ ВАКАНЦИЯ - Когато напускате дома за дълъг период през зимата, тази фунция поддържа температура в помещението от 10°C.Може да зададете тази функция за период от 0 дo 99 дни, така поддържате дома винаги темпериран. При някои модели можете да изберете минимум
температура за поддръжката (от 10 ° C до 16 ° C). След достигане края на периода, уреда ще се върне да работи в последния избран режим
 24 часов TIMER/ПРОГРАМАТОР - Всички модели разполат с вграден таймер за включване или изключване, който може да избирате от дистанционното управление.
 ПРОГРАМАТОР ПРИ СЪН - Този режим е с продължителност до 7 часа. Регулирането на температурата (± 2 ° C) и намалението на скоростта на вентилатора, ще осигури комфортен сън и забележителна икономия на енергия.
 ИНФО - Температурата в помещението: датчик за температура, вграден в дистанционното управление, подава тази информация на дисплея. Индикация за консумирана електроенергия: подава информация за консумирана ел.енергия за текущия и предходен месец. Данни за грешки: в случай на повреда, дисплея на дистанционното управление може да покаже грешката за да улесни сервизния техник.
 ВЕРТИКАЛНО ЛЮЛЕЕНЕ - Всички модели са оборудвани с моторизирани клапи за вертикално насочване на въздушния поток от дистанционното управление.
 ХОРИЗОНТАЛНО ЛЮЛЕЕНЕ - За по-голямо удобство, моделът е оборудван с моторизирани клапи за хоризонтално насочване на въздушния поток от дистанционното управление.
 СУХ КОНТАКТ - Към този модел може да бъде поръчан ккато аксесоар, комплекта за СУХ КОНТАКТ за включване или изключване на климатика. Типични приложения са свързване към прозорец (уреда се изключва автоматично при отворен прозорец за да пести енергия) или електронен ключ (климатика се изключва, когато ключа-карта не е поставен в гнездото).
 РЕЖИМ ЗАКЛЮЧВАНЕ - Можете да заключите режим на работа на уреда само за охлаждане (+ вентилация) или само за отопление (+ вентилация) или изсушаване (+вентилация).
 ID SWITCH - Когато две вътрешни тела са монтирани в непосредствена близост в една и съща среда, можете да промените сигнала на дистанционното управление, за да се избегне объркването на сигнали.
 ПОЧИСТВАНЕ С ЕДНО ДОКОСВАНЕ - С тази функция се изсушава изпарителя на вътрешното тяло, за да се предотврати образуването
на плесен и неприятни миризми. Препоръчително е да активирате тази функция често след употреба na уреда в режим охлаждане.
 АВТО РЕСТАРТ - Автоматично рестартиране в последния избран режим след евентуално прекъсване на електронапрежението. Функцията може да бъде изключена по желание.
 АВТОМАТИЧЕН РЕЖИМ - В режим на работа AUTO, климатикът автоматично определя режима на работа (охлаждане или отопление) в  зависимост от температурата в околната среда. Режимът на работа се променя според температурните промени. В мулти сплит комбинация режимът не се променя.
Допълнителна информация

Общи

Производство Китай

Основна информация за климатици

Тип на климатика Инверторен климатик
Тип на вътрешното тяло Стенен тип
Енергиен клас A++
Btu 12000
SCOP 4.60
SEER 7.20
Ниво на шум /Hi/Lo/S-lo/, dB 21/28
Работен диапазон - охлаждане, °C -10 до +43ºC
Работен диапазон - отопление, °C -15 до +21ºC
Гаранция 24
Квадратура (кв. м) 30

Мощност

Мощност при охлаждане - текст,kW 3.50 (0.90 - 4.00)
Консумирана мощност при охлаждане - текст, kW 1.09 (0.25 - 1.46)
Консумирана мощност при отопление - текст, kW 1.10 (0.25 - 1.70)
Мощност при отопление - текст, kW 4.20 (0.90 - 5.00)

Размери

Размери Външно тяло,мм 548 x 750 x 288
Размери Вътрешно тяло,мм 295 x 900 x 230
Приложения