0 700 80 006

Климатик Daikin FTXM50M/RXM50M

Още изгледи

Климатик Daikin FTXM50M/RXM50M
2 999,00 лв.
Интелигентна сплит система Daikin, Серия Professional New R32
2 999,00 лв.
Описание

Подробности

Сега Daikin издига комфорта на съвсем ново ниво, като преосмисля понятието за чист въздух със своята гама Bluevolution. Новата гама Bluevolution за 2016 г. използва хладилен агент R-32, който представлява алтернатива с по-ниско въздействие върху околната среда, осигуряваща на домакинствата достъпен комфорт и максимална ефективност.
 
 
 
Енергийна ефективност до A+++
FTXM-M на Daikin е снабден с най-модерна технология и вграден интелект. Това гарантира, че уредът винаги работи според най-високите стандарти, а неговият енергиен клас достига A+++ при отопление и охлаждане.
Практически неосезаем
По-лесно е да се отпуснеш в спокойна обстановка. FTXM-M на Daikin работи толкова тихо, че почти забравяте за неговото присъствие.
Европейски дизайн за европейските домове
FTXM-M на Daikin е с елегантно, дискретно вътрешно тяло, което отговаря на европейските усещания по отношение на вътрешния дизайн. Тази сплит система на стенен климатик покрива изискванията на европейските технически стандарти с впечатляваща функционалност, подходяща и за нестандартно оформени жилищни площи
По-свеж и по-чист въздух с контролиран комфорт
Daikin прави помещенията комфортни като пречиства въздуха и го разпределя в стаите - без да ви смущава. Въздухът преминава през фотокаталитичния пречистващ филтър, за да се разградят миризмите. След това, Flash Streamer на Daikin унищожава всички вируси или плесени, преди да подаде чист и здравословен въздух в стаята. 3-измерният въздушен поток върти въздуха както вертикално, така и хоризонтално. За постигане на допълнителен комфорт, интелигентното око за 2 зони насочва въздуха встрани от вас, когато се намирате в стаята и превключва в енергоспестяващ режим, когато в стаята няма никой.

Още характеристики на продукта:
• Изборът на продукт с R-32 намалява въздействието върху околната среда с 68% в сравнение с R-410A и води директно до по-нисък разход на електроенергия благодарение на своята висока енергийна ефективност.
• Интелигентно око за 2 зони: въздушният поток се изпраща в зона, различна от тази, в която в момента се намира човек; ако не се отчете присъствие на човек, уредът автоматично превключва на енергийно-ефективната настройка. (клас 35,42,50)
• Висококачествено кристално бяло матово покритие
• Нов дизайн на дистанционното управление, също с висококачествено матово бяло покритие за перфектно съчетаван
• Пестене на енергия в режим изчакване: намалява консумацията на ток с около 80% при работа в изчаквателен режим. Ако не са засечени хора за повече от 20 минути, системата автоматично ще превключи на енерго-спестяващ режим.е с вътрешното тяло
• Възможност за свързване към онлайн контролер: управлявайте вътрешното тяло от всяко място с приложение чрез локална мрежа или интернет (87лв устройството с вкл.монтаж)
• Антикорозионно покритие на ребрата на външния топлообменник
• Външните тела са снабдени с компресор с люлеещо се бутало, известен с ниското си ниво на шум и високата енергийна ефективност
Допълнителна информация

Общи

Производство Чехия

Основна информация за климатици

Тип на климатика Инверторен климатик
Тип на вътрешното тяло Стенен тип
Енергиен клас A++
Btu 18000
Дебит m3/h 606/666/960
SCOP 4.6
SEER 7.33
Ниво на шум /Hi/Lo/S-lo/, dB 33/36/41/46
Работен диапазон - охлаждане, °C -10°С до + 46°С
Работен диапазон - отопление, °C -15°С до + 18°С
Гаранция 36 месеца
Квадратура (кв. м) 45

Мощност

Мощност при охлаждане - текст,kW 5.02(1.7-5.3)
Консумирана мощност при охлаждане - текст, kW 239 кВтч годишно
Консумирана мощност при отопление - текст, kW 1400 кВтч годишно
Мощност при отопление - текст, kW 5.8(1.7-6.3)

Размери

Размери Външно тяло,мм 735 х 825 х 300
Размери Вътрешно тяло,мм 300 х 1040 х 295
Приложения

Product Attachments

View FileDaikin FTXM-M    Size: (162.57 KB)