Индивидуално обслужване
0700 80 006

Изграждане на Централна климатизация и система за охлаждане на технологично оборудване - FIORE FOOD, гр. пловдив

Верига пекарни FIORE FOOD предлагат на своите клиенти богато разнообразие от тестени закуски и баници, с доказано качество. Техните продукти се произвеждат в модерна база, отговаряща и сертифицирана според всички стандарти и изисквания, а на място в обектите се изпичат. 

В процес на изграждане е нова база за производство на тестени изделия, в който са включени най-съвременни технологии и високо качествено оборудване.

За нуждите на обекта от климатизация, вентилация и охлаждане на оборудването FIORE FOOD се довери на дългогодишният опит в тази сфера - "Мега Електроникс - АП" ООД.

Екипът ни реализира централната климатизация на сградата, аспирацията и система за охлаждане на технологичното оборудване.

"Мега Електроникс - АП" ООД изгради съответните тръбни трасета и въздуховодни линии. За разпределението на въздуха заложихме на текстилни въздухоразпределители, които се отличават с това, че могат бързо и лесно да се почистват и дезинфекцират, вписват се безпроблемно с интериора и осигуряват трансфер на големи въздушни маси на далечни разстояния. Извършихме доставка и монтаж на 2 бр. чилъри Daikin, 2 бр. рекуператори Utec, канални и касетъчни климатици. Използваните материали и техника са придружени със сертификати за качество и декларации за съответствие.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали
Call Now Button