Индивидуално обслужване
0700 80 006

Инверторни климатици Gree, серия G-Tech

Публикувано на 01/04/2020

Световно известната марка GREE създаде нова серия климатици - G-TECH, с която разшири продуктовата си линия на пазара. Те са произведени по патентованата им G-10 инверторна технология, която спомага за намаляване на разхода на електрическа енергия и запазва производителността на климатика до 100%.

Климатиците от серията се отличават с висока енергийна ефективност, ниски шумови нива и широк работен температурен диапазон.

Вътрешните им тела са с уникален и атрактивен дизайн и осигуряват равномерно разпределяне на въздушния поток, благодарение на 3D спирала. А седемстепенният им вентилатор допринася за неповторим комфорт. Три слойна филтърна система, която се състои от предварителен филтър, сребърен и фотокаталитичен филтър осигурява чист и здравословен въздух.

Те работят с екологичния хладилен агент R 32, който се отличава с висока енергийна ефективност и по-нисък потенциал за глобално затопляне.  А в процеса им на функциониране е заложен режим на интелигиентно разкрежаване, който се използва само когато е необходимо, а не през фиксиран интервал от време.

Някой от основните им характеристики са: вградено WI FI управление; функция „I-feel“ –  вграден температурен датчик в дистанционното управление, при активирането на който  се поддържа определената температура в обсега на дистанционното управление; самодиагностика; 24 часов таймер; нощен режим; LED дисплей; автоматичен рестарт; икономичен режим; турбо режим за бързо затопляне или охлаждане функция; 8°C.

Към предлаганите климатици Gree

продукти с марка Gree

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button