Хасково

Начало/Хасково

МАГАЗИН ЗА КЛИМАТИЦИ В ХАСКОВО

Магазинът ни в град Хасково се намира на бул. „Г. С. Раковски“ 28.

Там може да получите пълна консултация, относно Вашите интереси, свързани с климатичната техника, която предлагаме. Фирмата ни е доказана в бранша, като с течение на годините името ни се превърна в синоним на качествено и бързо обслужване, на коректни партньорства и изгодни цени за клиентите. Ние държим на изградените с нашите потребители трайни партньорски отношения, и се стремим към задоволяване на всички интереси, които припокриват модерния и динамичен пазар в България. В работата си на първо място поставяме клиента, като приоритет за нас е ефективното изпълнение на възложените ни задачи.


Адрес
гр. Хасково, бул. „Г. С. Раковски“ 28
Контакти
моб. тел.: 0894 570 250
Email: office_haskovo@megaelectronics.bg


Екипът ни е изгараден от млади и компетентни специалисти с иновативно мислене и опит в сферата на климатичната техника. Може да ни се доверите изцяло при избора и покупката на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, колонен, канален, касетъчен), като може да ползвате пълният пакет допълнителни услуги, които фирмата предлага във всички наши офиси в страната – доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване за вашия климатик. При нас може да получите отговори на всякакви технически въпроси, свързани с климатичната техника, както и относно определени модели на водещите производители, отзиви и професионално мнение.

Може да се обърнете към наш специалист – консултант на климатична техника, който ще Ви предложи както климатик подходящ като клас, тип, марка и функции за вашите нужди, така и може да Ви консултира, и да съдейства при покупка на лизингов принцип, като Ви изготви план, подходящ за Вас чрез предлаганите продукти от партньорите ни – „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”, с чиито условия Вие ще получите максимално улеснение и преференций при кредитирането на продукта.

В магазина ще да намерите климатични системи на водещите производители: Daikin, Fujitsu General, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Gree, Panasonic, Toshiba, LG, Hitachi, Kaisai, Nippon и друг. Поддържаме техника на склад, а при заявка на по-големи количества или по-специфични климатизатори, и такива с по-големи мощности извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

Форма за контакти