Индивидуално обслужване
0700 80 006

General Fujitsu ASHG18LFCA

Публикувано на 07/07/2015

Водещ световен производител на климатична техника и термопомпени системи, Fujitsu предлага нови, модерни технологии за климатизация, които спестяват на домакинствата време и средства. Инверторните климатици на Fujitsu са подходящи за всички сезони, а термопомпите въздух-въздух са реален заместител на електрическото и нощно-захранващото се отопление.

Днес ще ви запознаем с един модел на Fujitsu от серията LM/LF: ASHG18LFCA. Tози климатик е подходящ за помещения до 45 кв.м.  и се характеризира с високия си отоплителен коефициент и тихите си режими на работа. Моделът е с изчистено вътрешно тяло с дискретни линии, което му позволява да се адаптира към всякакви интериори и помещения. Енергийният му клас при охлаждане е А++, а при отопление- А.


Fujitsu ASHG18LFCA впечатлява с високите си коефициенти (хладилен и на трансформация), ЕЕR: 3.42, COP: 3.68. Това несъмнено е най-удачният вариант за по-големи като обем помещения, при които е нужно бързо и качествено отопление/охлаждане. Тази климатична система е много подходяща за холни помещения, трапезарии и по-големи като квадратура стаи. Моделът притежава много тихо вътрешно тяло, чиято работа почти не се усеща- 26dB, които са трудно уловими от човешкото ухо.
Климатикът е значително икономичен, средната му стойност при отопление е едва 1.71kW, a отдаваната му мощност в същия режим е значителните 6.30kW(средна стойност).

Друго значително предимство на тази климатична система е работният й диапазон на отопление- до -20˚С външна температура! Това гарантира качествената и икономична работа на машината дори в най-студените зимни периоди.
Този модел притежава интелигентно око, което улавя движението на хората в помещението и посредством това определя скоростта на компресора, като по този начин гарантира оптимална температура без преохлаждане и презатопляне, и в същото време пести енергия. GENERAL Fujitsu ASHG18LFCA има пречистващ въздуха филтър с ябълков кахетин, който пречиства въздуха, елиминира вирусите и неприятните миризми.

Моделът разполага още с: режим двойно реене, който равномерно разпределя въздушния поток в завизимост от промените на температурата в помещението, автоматичен рестарт, автоматичен режим, икономичен режим, таймер за сън, седмичен таймер, функция изсушаване на изпарителя, за предотвратяване развитието на мухъл и бактерии по вътрешното тяло, функция 10˚С, която поддържа минимална температура, когато помещението е необитаемо и др.
General Fujitsu ASHG18LFCA е с 3 години гаранция, като гаранционното обслужване и извънгаранционното такова се извършват от специалистите на Мегаелектроникс. За повече информация относно модела и условията за неговото закупуване, заповядайте на място в някой от нашите магазини.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button