Индивидуално обслужване
0700 80 006

Fujitsu General -дизайнерска хиперинверторна серия KGTA

Публикувано на 27/02/2019

Fujitsu General създават комфортни и високоефективни системи за климатизация. Произвеждат продукти подходящи за ежедневния ритъм на потребителя – от дневни стаи за почивка на цялото семейство до малки помещения като спални и детски стаи.

Инженерите от Fujitsu General, създават пространствено хармонизиран и изключително оригинален дизайн на новата серия KG.

Работят с хладилен агент R-32, който има няколко предимства, както за околната среда, така и за потребителите. Тъй като се отличава с висока енергийна ефективност и по-нисък потенциал за глобално затопляне, в сравнение с версиите, използващи R-410. Съчетанието от стил, енергийна ефективност и прилагането на новият хладилен агент R-32 правят климатикът подходящ както за дома, така и за малки търговски обекти.

Серията KGTA предлага избор от четири мощности – от 2.5kW до 5.4kW.

Освен с външния си вид, климатикът впечатлява и с най-високия за Европа енергиен клас А+++.

wifiadaptor ill 02

Ефективността от най-висок клас, на този модел, е постигната чрез високоефективен ламда-образен топлообменник и голяма турбина с кръстосан поток. Също така този продукт разполага и със сензор за присъствие, който отчита движението на хора и когато те напуснат помещението, системата преминава в икономичен режим. Когато потребителят се върне в стаята, системата автоматично се връща в предишния работен режим. Голямата клапа и новият дизайн осигуряват комфортен въздушен поток, който плавно се спуска до пода на помещението и ниски нива на шум.

Серията притежава - функции за удобство на потребителите. Функцията филтър индикатор, показва чрез лампа периода за почистване на филтъра. Чрез функцията седмичен таймер+забавяне, могат да се настроят температури за два времеви периода и за всеки ден от седмицата. Към тези функции можем да добавим и таймер програматор, както и таймер за сън,  който автоматично осигурява комфортен нощен сън.

WiFi контролера е опция, която дава възможност да управлявате климатични системи през смартфон или таблети.

Предназначението на  хиперинверторната серия  KGTA, е за отопление и охлаждане в жилищни, административни и офис сгради – бързо охлаждат или загряват въздуха, след което прецизно поддържат предварително зададената температура.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button