Индивидуално обслужване
0700 80 006

Фирмена Стратегия

Мега Електроникс е утвърдена компания в България, предоставяща устойчиви и иновативни решения в областта на климатизацията, отоплението, вентилацията и газовите инсталации. Нашата визия е да бъдем предпочитан партньор за клиентите си, осигурявайки им най-доброто в този сектор. Нашата мисия е да предоставяме висококачествени продукти и услуги, които отговарят на най-високите стандарти на ефективност и устойчивост, насочвайки се към оптимизация на разходите и подобряване на качеството на живот и бизнес на нашите клиенти.

Мега Електроникс се отличава в индустрията чрез своята висока експертност и богат опит, предоставяйки широка гама от иновативни продукти и услуги. Ние спазваме строги стандарти за качество и безопасност. Силно ангажирани с устойчивото развитие и обществената отговорност, ние съчетаваме високотехнологични решения с практики за енергийна ефективност. Тези фактори правят Мега Електроникс предпочитан избор за клиентите в областта на климатизацията, отоплението, вентилацията и газовите инсталации.

В Мега Електроникс вярваме, че устойчивостта и иновациите са два важни стълба на нашата дейност. Тези два принципа са неделима част от нашия подход и са силно вградени в нашата фирмена стратегия.

Устойчивостта за нас означава грижа за околната среда и бъдещите поколения. Ние сме ангажирани с намаляване на екологичния отпечатък на нашите продукти и услуги. Това включва използване на енергоспестяващи и екологични технологии, както и насърчаване на енергийна ефективност. Продуктите ни са проектирани със съчетание от висока ефективност и енергийно ефективни технологии, което не само спомага за намаляване на разходите, но и за опазване на околната среда.

Иновациите са двигател на напредъка и успеха. В Мега Електроникс сме силно ангажирани с разработването и прилагането на нови технологии и решения. Нашата цел е да предоставим на клиентите ни най-съвременните продукти и услуги, които подобряват тяхната ефективност и удобство. Ние следим активно иновациите в индустрията и сътрудничим с водещи марки, за да осигурим най-добрите технологии за нашите клиенти.

Нашата компания разчита на изключително висококвалифициран персонал, чието обучение и развитие са от първостепенно значение. Екипът ни от експерти разполага с богат опит в областта на климатизацията, отоплението, вентилацията и газовите инсталации, превръщайки го в надежден источник на индивидуални и иновативни решения за нашите клиенти. Годините опит и експертиза, натрупани от нашия персонал, гарантират, че ние не само разбираме индустрията, но и сме запознати с последните тенденции и технологични новости. Това ни позволява да предоставяме решения, които не само са в съответствие със стандартите, но и се отличават с иновативност и ефективност.

Обучението и развитието на персонала са непрекъснат процес в Мега Електроникс. Ние инвестираме в нашия екип, предоставяйки им възможности за обучение и професионално развитие, за да бъдат винаги на предни позиции в индустрията и да предоставят на клиентите ни най-доброто. С нас, клиентите получават не просто продукти и услуги, но и партньор, който разбира техните нужди и цели и може да им предложи индивидуални, иновативни и надеждни решения.

Гордеем със силните партньорства, които сме установили с някои от най-важните марки в индустрията. Мега Електроникс е част от официалните представители на климатична техника Daikin със статус Home Comfort ExpertPremium Partner. Компанията е ексклузивен представител за България на климатична техника Viessmann Vitoclima, част от продуктовото портфолио на немският лидер в отоплителната и климатична техника Viessmann.

Като официален представител на специализирано противопожарно оборудване от производителите Aironn и Pitsan и системи за подово отопление Cetin за България, ние предлагаме противопожарни и противодимни вентилатори, както и взривозащитени решения, които са от съществено значение за сигурността и надеждността на клиентите ни. Вентилационното оборудване на Utek и професионална влагоуловителната техника на Danvex, предоставяни от нас, са от най-висок клас и осигуряват здравословни и комфортни условия в сградите на клиентите ни.

Системите за подово отопление Cetin, колекторите за радиаторно отопление и тръбната арматура Klepsan, предлагани от Мега Електроникс, гарантират оптимална ефективност и удобство при отоплението. И накрая, но не на последно място, нашите пелетни котли и камини Emtas предоставят екологични и ефективни решения за отопление.

Този обширен мрежов модел на партньорства ни дава възможността да предоставяме разнообразни продукти и услуги, които отговарят на нуждите и изискванията на нашите клиенти и ни правят предпочитан партньор в индустрията.

В Мега Електроникс знаем, че дейността на всяка компания има значително влияние върху обществото и околната среда. Затова сме ангажирани със социална и екологична отговорност като ключови стълбове на нашия бизнес. Ние вярваме в значимостта на интегрирането на устойчиви и екологични практики във всички аспекти на нашия бизнес. Като част от този ангажимент, Мега Електроникс инвестира в екологични технологии, които намаляват негативното въздействие върху околната среда.

Мега Електроникс е сред учредителите и членовете на управителния съвет на Българска асоциация „Отопление, вентилация и климатизация“ (БАОВК). Този ангажимент доказва нашата активна роля в развитието на индустрията и нашата готовност да споделяме експертиза и да работим с други индустриални лидери за подобряване на стандартите и практиките в областта на климатизацията, отоплението и вентилацията.

Обществената ни отговорност е част от нашия бизнес, и ние сме решени да продължим да работим за постигане на баланс между икономическия успех и общественото и екологично благосъстояние. Този подход отразява не само нашите ценности, но и нашия стремеж да бъдем предвидлив и отговорен партньор както за нашите клиенти, така и за обществото като цяло.

Call Now Button