Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Дупница

Магазина ни за климатици в град Дупница се намира на ул. „Патриарх Евтимий“ 13. В него ще намерите климатици на едни от водещите марки на българския пазар като Viessmann,Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други.Предлагаме всички видове услуги, свързани с климатичната техника, като консултации, отностно инсталацията и правилния избор на климатик, доставка, монтаж и сервизно обслужване на всички марки климатици. Изготвяме проекти за VRV, VRF и вентилационни системи. Работим с климатици за различни помещения с различна сложност и обем, например жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти, сървърни помещния и други. Предлагаме още и абонаментно сервизно обслужване и поддръжка на вече съществуващи климатици и климатични инсталации.

Контакти
Адрес: гр. Дупница, ул. „Патриарх Евтимий“ 13
моб. тел.: 0895 561 318
тел.: 0 700 80 006
Email: office_dupnica@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

При нас можете да намерите голямо разнообразие от марки и модели климатици, които са създадени по най-съвременни технологии, осигурявайки висока ефективност с енергиен клас А, А+, А++, А+++ и икономичност на добри цени. Изпълняваме поръчки, както в град Дупница, така и в Благоевград, и в селата в региона.

климатици дупница

Заповядайте при нас, за да бъдете запознати с най-новите модели климатични системи и най-изгодните оферти за качествена климатизация. Има възможност за закупуването на техника на лизинг, като кандидатстването става на място в магазина, само срещу лична карта. Наши кредитни партньори са "БАНКА ДСК", "tbi bank", "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK" и "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ".

dupnitsa

Мегаелектроникс – офис Дупница разполага с 3 сервизни екипи, изграден от специалисти с дългогодишен опит в монтирането и сервизирането на климатици, снабдени с пълен комплект професионално обурудване. Ние предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка. В отношенията си с клиентите, фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button