0 700 80 006

Доставка на Климатици от Мега Електроникс

Онлайн магазин за климатици Мега Електроникс има удоволствието да потвърди наличността на услугите доставка и монтаж на климатични системи закупени от нас. Предлагаме безплатна доставка в рамките на гр. София и другите градове във който имаме офиси като Пловдив,Плевен,Видин,Петрич,Велико Търново,Русе,Пазарджик, удобни решения за транспорт до всяка точка на страната, както и възможността да се възползвате от наистина качествен и надежден монтаж на закупения уред, извършен от нашите високо квалифицирани техници. Независимо ,че нямаме офиси в цялата страна можем да ви организираме доставката и монтаж до всяка точка на българия на преференцялни цени със нашите търговски партньори.

Безплатна доставка на климатици от Мега Електроникс в рамките на гр. София и всичките ни магазини в страната.

Free ShippingМега Електроникс предоставя удобството на безплатна доставка на поръчаните климатични системи за всички клиенти в рамките на гардовете в който имаме изградена магазинна мрежа. Доставката се извършва в деня на монтажа на климатика в кратък срок след заявяването и потвърждаването на Вашата поръчка. Уреждаме предварително денят и часът на доставката и монтажа, за да бъде удобно за вас, нашите клиенти, както и за нас, за да организираме правилно графика си.

Монтаж на климатици от Мега Електроникс

InstallationСлед като веднъж сме уточнили датата за доставка на закупения от Вас климатик и тя вече е факт, нашите служители се заемат със задачата да извършат качествен и надежден монтаж на климатичната система. Техниците от екипа на Мега Електроникс са запознати подробно и следват методично особеностите и стъпките при монтажа на климатиците от всички марки и типове, които предлагаме. В зависимост от типа на климатика (стаен, подово-таванен, касетъчен, канален, колонен, мобилен, мулти-сплит и т.н.), нашите техници ще предприемат съответните стъпки по правилния му монтаж. Предлагаме най-разнообразни решения за Вашия дом, офис, търговско помещение, производствен цех, ресторант и др. Сред световноизвестните марки, които ние предлагаме и съответно качествено инсталираме са: Daikin, Fujitsu General, Mitsubishi Heavy Industries, Hitachi, LG, Panasonic, Midea, Treo, Nippon, Samsung, Toshiba Air Conditioners, и др. Нашите служители ще Ви помогнат да изберете най-оптималното решение по отношение на позиционирането на вътрешното и външното тяло на климатика. Избирането на подходящо място за вътрешното тяло на климатика е от голямо значение, тъй като то определя фактори като ефективност на уреда, ниво на шума, комфорт за обитателите на стаята и др. По същия начин, избирането на кратък тръбен път, както и правилното позициониране на външното тяло изграят важна роля. Следва свързване на тръбите на системата и в последствие вакуумиране, за да се провери дали има някакви неизправности. След това пристъпваме към пускането на климатика и отчитане на правилна дейност.

Доставка на климатици за цялата страна

Мега Електроникс извършва доставки на климатици до всяка точка на България, с предварително уговорени срокове и условия на доставка. Вземаме под внимание натовареността и възможностите на монтажните центрове на компанията в страната:

Доставките на климатичните системи се извършват точно до посоченият от Вас адрес на жилищното или търговско помещение, за което са предвидени. Качването на доставката до съответния етаж за крайни клиенти е безплатно и не се таксува отделно.

Air ConditionersДоставка на климатици за дилъри
Доставката на климатици до нашите дилъри се извършва също след предварително уточняване на условията и сроковете. Последните зависят на първо място от складовата наличност, с която разполагаме към момента на заявката, както и от превозните средства, използвани за осъществяване на доставката.

Магазини на Мега Електроникс в страната

Мега Електроникс има изградена търговска мрежа от магазини в следните градове на територията на Република България:
  • Магазин Мега Електроникс София
  • Магазин Мега Електроникс София II
  • Магазин Мега Електроникс Пловдив
  • Магазин Мега Електроникс Варна
  • Магазин Мега Електроникс Плевен
  • Магазин Мега Електроникс Велико Търново
  • Магазин Мега Електроникс Русе
  • Магазин Мега Електроникс Петрич
  • Магазин Мега Електроникс Видин

Във всеки един от нашите магазини в столицата и страната, Вие можете да се възползвате от богатата гама предлагани климатични системи. Нашите служители са в състояние да Ви предложат оптималния за Вас вариант, с перфектно съотношение качество-цена, напълно съобразен с Вашите изисквания и обема на помощението. Те ще Ви посъветват относно техническите спецификации, предимства и отзиви от други потребители. Нашите служители са с дългогодишен опит в инсталирането и отремонтирането на широката гама климатици предлагана от нас, и същевремено с това те непрекъснато обогатяват знанията си в тази сфера, за да са в час с нововъведенията и иновациите в климатичната индустрия.

Мега Електроникс предлага също така цялостни решения за климатизация и вентилация на сгради. Можем да се похвалим с немалко сключен брой договори за абонаментна поддръжка с корпоративни клиенти в цялата страна. Високо квалифицираните служители в нашите магазини са способни да Ви дадат качествени съвети по отношение на избора на климатик, а професионалните техници са сертифицирани да извършват монтаж, демонтаж, както и абонаментно обслужване на всички марки климатици, предлагани от Мега Електроникс. В горепосочените магазини на компанията поддържаме климатици на склад, а при заявка на по-големи количества осигуряваме бърза доставка.

Молим да вземете под внимание и факта, че оказваме съдействие при интерес за покупка на климатична система на лизингов принцип. Всички наши клиенти – физически лица и фирми могат да бъдат сигурни, че в наше лице ще намерят сигурен и надежден партньор!

Партньор доставки

Наш високопрофесионален, сигурен и надежден партньор в доставките до всяка точка от Република България е фирма ОК Експрес. Изградените партньорски отношения са гаранция за качествено, бързо и професионално обслужване. Предлагаме на нашите клиенти до 20 % специална отстъпка от доставната цена.

За допълнителна информация – данни за контакт с Мега Електроникс

Call CenterДоставката на климатици е само една от многобройните услуги, предлагани от екипа на Мега Електроникс. Предлагаме пълната гама услуги, включително предварителни консултации, монтаж и демонтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз, абонаментна поддръжка на климатичните системи в частни домове и най-различни търговски обекти. Не се колебайте да се свържете с екипа на Мега Електроникс, в случай че имате въпроси и нужда от допълнителна информация. Моля, търсете нашите отзивчиви служители се на телефони 02/4219577 и 02/4687947 или 0893 645 726 и 0894 343 150. В професионалните ни отношения с нашите клиенти и дилъри, ние залагаме на честност, почтенност и високо ниво на грижа за клиента. Ще се радваме да бъдем от полза на нашите клиенти при изясняване на условията и сроковете на стандартните ни доставки в столицата и в цялата страна.