Индивидуално обслужване
0700 80 006

Водоохлаждащ агрегат с няколко спирални компресора и въздушно охлаждане

Публикувано на 09/09/2015

Като покрива изисквания за капацитет между 75 kW и 150 kW, серията EWA/YQ~G- предлага достъпно, енергийноефективно решение за удовлетворяване на целогодишните потребности от отопление и охлаждане. Сред едни от най-компактните тела на пазара, последните попълнения на гамата на Daikin от водоохлаждащи агрегати с няколко спирални компресора представляват идеалното решение за директна замяна на климатични тела и монтаж в тесни пространства, с бърз и лесен монтаж и намалено време за въвеждане в експлоатация.

ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНИ

Групата продукти на Daikin с няколко спирални компресора бе оптимизирана и проектирана за постигане на максимална ефективност при работа както с пълно, така и с частично натоварване, за да осигури ниски текущи разходи. Всички модели с висока ефективност (стандартно ниво на шум при версия само за охлаждане) са сертифицирани по Eurovent за клас А.
Серията само за охлаждане включва микроканални кондензаторни топлообменници, които предлагат висока термична ефективност при малко количество на хладилния агент.
Опциите за регенериране на топлина, предлагани за вариантите само за охлаждане, предлагат потенциал за още по-голяма икономия на енергия: режим на частично регенериране осигурява до 20% отдаване на топлина от водоохлаждащия агрегат, а режим на пълно регенериране до 85% от топлината на водоохлаждащия агрегат се използва отново.

ТИХ РЕЖИМ

Новата серия EWAQ~G- (само за охлаждане) и EWYQ~G- (термопомпен тип) предлага тих режим на работа за проекти с висока чувствителност към шум. Допълнена с постоянно модулиране на скоростта на вентилатора като стандарт, системата се предлага и във вариант с намалено ниво на шум с допълнителна звукоизолация за компресорите и намалени скорости на вентилатора.

МАКСИМАЛНА ГЪВКАВОСТ И УНИВЕРСАЛНОСТ ПРИ УПОТРЕБА

Със своите малки размери и модулен  принцип, серията EWA/YQ~G- на Daikin предоставя пълна свобода при проектиране и работа при широка гама приложения и работни условия, а също така осигурява и лесен достъп за поддръжка.

Доставяна стандартно с електронен терморегулиращ вентил, новата гама от водоохлаждащи агрегати и термопомпи е изградена от един хладилен кръг с пластинчат топлообменник и два спирални компресора. Внимателно изработената пестяща място конструкция позволява вграден монтаж на хидравличен комплект с единична или двойна помпа и водосъдържател без да се увеличават външните размери - важен аргумент при замяна или модернизиране на агрегат в съществуващи инсталации.

Пълният контрол се постига с управление тип "главен-подчинен", което позволява едновременна работа на до четири водоохлаждащи агрегата да работят като един. Това води до прецизно и ефективно управление на капацитета, и е полезно и за нуждите от резервна мощност, като осигурява необходимото охлаждане и гарантира надеждна работа на охладителната инсталация.

Достъпна, лека и издръжлива - новата гама на Daikin от термопомпени и водоохлаждащи агрегати с няколко спирални компресора, с въздушно охлаждане предлага икономично, гъвкаво и ефективно решение за комфортни приложения и среда, в която високата ефективност  и надеждност са най-важни, а пространството е ограничено.

Вижте повече информация на www.daikin.bg

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button