Благоевград

Начало/Благоевград

МАГАЗИН ЗА КЛИМАТИЦИ В БЛАГОЕВГРАД

Там ще получите пълна консултация, относно Вашите интереси, свързани с климатичната техника, която предлагаме. Фирмата ни е доказана в бранша, като с течение на годините името ни се превърна в синоним на качествено и бързо обслужване, на коректни партньорства и изгодни цени за клиентите. Ние държим на изградените с нашите потребители трайни партньорски отношения, и се стремим към задоволяване на всички интереси, които припокриват модерния и динамичен пазар в България. В работата си на първо място поставяме клиента, като приоритет за нас е ефективното изпълнение на възложените ни задачи.

 


Контакти
моб. тел.: 089 301 3211
Email: office_bl.grad@megaelectronics.bg

При нас може да получите отговори по всякакви технически въпроси, свързани с климатичната техника, както и такива за определени модели на водещите производители, отзиви и професионално мнение.

Може да се обърнете към наш специалист-консултант на климатична техника, който ще Ви предложи както климатик подходящ като клас, тип, марка и функции за Вашите нужди, така може да Ви консултира и да съдейства при покупка на лизингов принцип, като Ви изготви план подходящ за Вас чрез предлаганите продукти от партньорите ни – „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”, с чиито условия ще получите максимално улеснение и преференций при кредитирането на продукта.

В магазина може да намерите климатични системи от водещите производители: Daikin, Fujitsu General, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Gree, Panasonic, Toshiba, LG, Hitachi, Nippon и други. Поддържаме техника на склад в Благоевград, а при заявка на по-големи количества или по специфични климатизатори или такива с по-големи мощности, извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

Форма за контакти