Благоевград

Начало/Благоевград

МАГАЗИН ЗА КЛИМАТИЦИ В БЛАГОЕВГРАД

Магазинът ни в град Благоевград се намира на бул. „Кирил и Методий“ номер 24 Г.

Там ще получите пълна консултация, относно Вашите интереси, свързани с климатичната техника, която предлагаме. Фирмата ни е доказана в бранша, като с течение на годините името ни се превърна в синоним на качествено и бързо обслужване, на коректни партньорства и изгодни цени за клиентите. Ние държим на изградените с нашите потребители трайни партньорски отношения, и се стремим към задоволяване на всички интереси, които припокриват модерния и динамичен пазар в България. В работата си на първо място поставяме клиента, като приоритет за нас е ефективното изпълнение на възложените ни задачи.


Адрес
гр. Благоевград бул. „Кирил и Методий“ 24 Г
Контакти
моб. тел.: 089 301 3211
Email: office_bl.grad@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

Екипът ни е изгараден от млади и компетентни специалисти с иновативно мислене и опит в сферата на климатичната техника. Може да ни се доверите изцяло при избора си при покупката на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, колонен, канален, касетъчни климатични системи), като може да ползвате пълният пакет допълнителни услуги, които фирмата предлага във всички наши офиси в цялата страна – доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване за вашия климатик.

При нас може да получите отговори по всякакви технически въпроси, свързани с климатичната техника, както и такива за определени модели на водещите производители, отзиви и професионално мнение.

Може да се обърнете към наш специалист-консултант на климатична техника, който ще Ви предложи както климатик подходящ като клас, тип, марка и функции за Вашите нужди, така може да Ви консултира и да съдейства при покупка на лизингов принцип, като Ви изготви план подходящ за Вас чрез предлаганите продукти от партньорите ни – „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”, с чиито условия ще получите максимално улеснение и преференций при кредитирането на продукта.

В магазина може да намерите климатични системи от водещите производители: Daikin, Fujitsu General, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Gree, Panasonic, Toshiba, LG, Hitachi, Nippon и други. Поддържаме техника на склад в Благоевград, а при заявка на по-големи количества или по специфични климатизатори или такива с по-големи мощности, извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

Форма за контакти