Индивидуално обслужване
0700 80 006

3 съвета за избор на качествен ОВК изпълнител за нашия дом

Публикувано на 08/08/2022

В случай на повреда на климатик или друг тип техника в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията, е важно да знаем как да изберем подходящ изпълнител, който да подходи професионално и с индивидуално внимание към нашия казус. В тази статия ще се опитаме да ви дадем кратки насоки за основните неща, на които е редно да обърнете внимание при избор на подходящ ОВК изпълнител за вашия дом.

Експертиза

Важно е да изберете акредитирана и квалифицирана компания, която има богат опит във всички аспекти, вариращи от монтаж до поддръжка на климатични системи. Отделете малко време, за да проучите наличните опции, като попитате тези, които са изпробвали техните услуги, както и да потърсите препоръки от техните клиенти от техните уебсайтове. Можете също така да проверите броя на годините, в които са работили, за да разберете нивото им на опит в областта.

Сертификати за качество и лицензи

Всяка компания, която предлага висококачествени услуги разполага със сертификати, за да валидира опита, експертизата и качеството на работата си. Обикновено ОВК изпълнителите публикуват информация за сертификатите и лицензите, които притежават в сайта си.

Надеждност и достъпност

Друг фактор за съображения е надеждността и достъпността на компанията. Фирмата трябва да е винаги на разположение и достъпна по всяко време, когато имате нужда от нейните услуги.

Мега Електроникс разполага с  екип, изграден от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит, иновативно мислене и професионализъм в областта на климатичните и вентилационни инсталации, отоплението и изграждането на газови инсталации, монтаж на газови уреди, системи за подово отопление - от тяхното проектиране и реализиране - до тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Дългогодишният ни опит в дейността, базиран на многобройните ни клиенти и реализираните проекти са доказателство за отговорната ни работа и желанието за развитие, за което допринасят и нашите партньори. Това ни позволява да изграждаме всякакъв тип системи за отопление, климатизация, вентилация, въздухо-пречистване и контрол на въздушният обем в жилищни и обществени сгради, прецизна климатизация на големи сървърни блокове, както за битови нужди – жилищни сгради и къщи, така и административни сгради и ведомства, бизнес сгради с офис помещения, сгради за обществени нужди – детски градини, училища и болници.

В случай на необходимост, свържете се с екипа ни за повече информация и индивидуална консултация.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button