Индивидуално обслужване
0700 80 006

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ FH35VE

Публикувано на 09/07/2015

Представяме ви един уникален модел хиперинверторен климатик- Mitsubishi Electric MSZ/MUZ FH35VE, подходящ за помещения до 30 кв.м. Моделът от 2013г. е комплексното решение за икономичност, сигурност и качество. Дизайнът му е семпъл, а размерите на вътрешното и външното тяло са компактни и се вписват за всякакви помещения.
Тази климатична система е съвършеното съчетание между ефективност и надеждност. Mitsubishi Electric MSZ/MUZ FH35VE впечатлява със своите характеристики, които надминават и най-смелите очаквания. Консумираната мощност на тази климатична система при отопление е едва 0.80kW , а отдаваната мощност в същия режим- 4.00kW. Тези данни правят модела един от най-икономичните на българския пазар. Енергийният клас при охлаждане и при отопление е А+++ , стойност която гарантира минимално количество изразходвана енергия за бързо достигане на желаната температура! Изключително впечатляващ е коефициентът му на трансформация (COP)- 5.00! Тази цифра е достижима само при хиперинверторните климатици, какъвто е и Mitsubishi Electric MSZ/MUZ FH35VE.

Освен с икономичната си работа, този климатик се е затвърдил на пазара и заради тихите си тела. Шумът от вътрешното тяло на MSZ/MUZ FH35VE е 20dBa, недоловим от човешкото ухо.

Външното тяло също се характеризира с безшумна работа и прецизни цикли на размразяване през зимния период. Компактните размери и на двете тела и тихите им режими на работа, правят тази климатична система подходяща за всякакъв вид помещения, и са предназначни за експлоатация през цялата година. Дизайнът на дистанционното напълно кореспондира с изчистеното вътрешно тяло на този климатик, за да може машината да пасне на всеки един интериор.

Моделът притежава уникалните за българския пазар вертикални ламели, които гарантират прецизен контрол на въздуха в стаята. Революционният му “Plasma Quad” филтър улавя до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха.

Новият сензор “3D i-see” сканира триизмерно 752 различни точки в едно помещение и улавя човешко присъствие.
За разлика от останалите климатични системи, при които отчитането на въздуха се осъществява в горната част на помещението, 3D i-see сензорът изпраща данни за температурата на пода, като по този начин процеса на работа е прецизиран максимално и комфорта в помещението се осъществява ефективно и равномерно.

Климатикът е с гарантирана работа до -15˚С външна температура, което го прави още по-надежден и качествен помощник за ефективно отопление.
Mitsubishi Electric MSZ/MUZ FH35VE разполага още със:

  • функция Econo Cool за интелигентен температурен контрол
  • Автоматичен рестарт
  • On/Off таймер
  • Самодиагностика
  • Хоризонтално реене на ламелите
  • Вертикално реене на ламелите
  • Функция за съхранение на възникналите грешки
  • Автоматичен режим на вентилатора
  • Нано-платинен филтър за пречистване на въздуха
  • Функция Absence Detection, която при напускане на помещението намаля температурата с 1˚C в режим на отопление и увеличава с 1˚ C в режим на охлаждане
  • Естествен въздушен поток, специално проектиран от японски инженери да се усеща като бриза в курортната област Киригамин в Япония

След всички предимства на Mitsubishi Electric MSZ/MUZ FH35VE, които ви представихме, сме длъжни да кажем че цената му е изключително изгодна и само при нас може да се сдобиете с тази климатична система на най-ниска цена!

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button